Διαφήμιση - Advertisement
Επιστρέφει στο Μαξίμου ο Τσίπρας και πάμε σε εκλογές! Ποιες είναι οι τρεις ημερομηνίες; - TVNEWS Επιστρέφει στο Μαξίμου ο Τσίπρας και πάμε σε εκλογές! Ποιες είναι οι τρεις ημερομηνίες;

Επιστρέφει στο Μαξίμου ο Τσίπρας και πάμε σε εκλογές! Ποιες είναι οι τρεις ημερομηνίες;


Επιστρέφει στο Μαξίμου ο Τσίπρας και πάμε σε εκλογές! Ποιες είναι οι τρεις ημερομηνίες;Με την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ...
να είναι αποφασισμένη να πει όχι στην κυβέρνηση, οι εκλογές πρέπει πλέον να θεωρούνται δεδομένες και έτσι ο πρωθυπουργός με την επιστροφή του σήμερα στο Μαξίμου θα βάλει κάτω τις ημερομηνίες και θα επιλέξει ποια είναι η πιο εφικτή.

Ο κ. Τσίπρας έχει να αποφασίσει ανάμεσα στην 13η Σεπτεμβρίου, την 20η και την 27η. Σήμερα έχει σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αλλά όλα δείχνουν ότι αυτό που θα κυριαρχήσει θα είναι, εκτός από την δρομολόγηση των διαδικασιών για την εκταμίευση χρημάτων, το κλείδωμα της ημερομηνίας των εκλογών.

Στην ιστοσελίδα του Iskra που εκφράζει την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η αρθρογραφία είναι συνεχής από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που καλούν σε αντίσταση στην κυβέρνηση και καταψήφισή της αν ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.
Στο πιο πρόσφατο άρθρο του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας, Σόφης Παπαδογιάννη, καλούνται όλοι οι βουλευτές που καταψήφισαν το 3ο Μνημόνιο να καταψηφίσουν και την κυβέρνηση.

«Οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην «Αριστερή Πλατφόρμα» δεν ψήφισαν, αντίθετα καταψήφισαν, το βάρβαρο νέο τρίτο μνημόνιο της λιτότητας για το λαό και της εθνικής υποτέλειας. Φαντάζομαι ότι οι ίδιοι βουλευτές δεν πρόκειται ούτε τώρα να υποκύψουν, σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ώστε να ψηφίσουν έμμεσα την εφαρμογή του νέου μνημονίου», γράφει χαρακτηριστικά.

Και σε άλλη στήλη αναφέρεται: 
«Όλοι, ένας –ένας, οι παροικούντες στου Μαξίμου και όλο και περισσότεροι υπουργοί, βγαίνουν φουριόζοι στα μέσα ενημέρωσης και προεξοφλούν εκλογές το ταχύτερο δυνατόν. Αν ήταν δυνατόν να ζητούσαν εκλογές «εδώ και τώρα», μέσα στον Αύγουστο, θα το έκαναν. Είναι τόσος ο πανικός και ο φόβος τους για κάθε μέρα που θα περνάει, εφαρμόζοντας το μνημόνιο έκτρωμα, ώστε να μη συγκρατούνται και να μην μπορούν να τηρήσουν έστω τα προσχήματα. Δεν γλυτώνουν , όμως, με τις εκλογές εξπρές ούτε οι «μνημονιακοί» του ΣΥΡΙΖΑ ούτε οι νέοι μνημονιακοί σύμμαχοι τους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού».
Πηγή: Newsit