Διαφήμιση - Advertisement
Νεκρός ο "Batman" σε δυστύχημα - ΒΙΝΤΕΟ - TVNEWS Νεκρός ο "Batman" σε δυστύχημα - ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρός ο "Batman" σε δυστύχημα - ΒΙΝΤΕΟ


Νεκρός ο Batman σε δυστύχημα - ΒΙΝΤΕΟΟ πιο διάσημος σωσίας του Batman, Lenny B. Robinson, ξεψύχησε στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο....

Ο «Batman» οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο του Μέριλαντ, στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, όταν το Batmobile παρουσίασε βλάβη. 
Ο σωσίας του σούπερ ήρωα παρέμεινε στη λωρίδα αυτή και προσπαθούσε να εντοπίσει το πρόβλημα στη μηχανή του. Τότε ένα άλλο αυτοκίνητο συγκρούστηκε πάνω στη μαύρη Lamborghini, η οποία παρέσυρε τον άνδρα. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Robinson άφησε την τελευταία του ανάσα στο σημείο του δυστυχήματος. Ο οδηγός του άλλου οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Ο Lenny B. Robinson υπήρξε ο πιο διάσημος σωσίας του Batman, καθώς συχνά επισκεπτόταν άρρωστα παιδιά σε νοσοκομεία ντυμένος ως ο σούπερ ήρωας προκειμένου να τους φτιάξει τη διάθεση και να τους δώσει θάρρος.

Έγινε διάσημος όταν περιπολικό τον σταμάτησε για έλεγχο επειδή η πινακίδα του αυτοκινήτου του έγραφε Batman κι εκείνος βγήκε φορώντας τη στολή του ζητώντας να του φέρουν τον βοηθό του Robin. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί τον άφησαν να φύγει κι εκείνος συνέχισε τον δρόμο του για το επόμενο νοσοκομείο.
Δείτε το βίντεο: