Διαφήμιση - Advertisement
ΕΚΤΑΚΤΟ : Δημοψήφισμα απειλή για τη Συμφωνία και τη Χώρα ανακοίνωσε ο Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. - TVNEWS ΕΚΤΑΚΤΟ : Δημοψήφισμα απειλή για τη Συμφωνία και τη Χώρα ανακοίνωσε ο Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΚΤΑΚΤΟ : Δημοψήφισμα απειλή για τη Συμφωνία και τη Χώρα ανακοίνωσε ο Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.


TSIPRAS-KE-SYRIZAΣε νέο περιβάλλον ανασφάλειας και αναμονής τίθεται...
η χώρα μετά την πρόταση του Πρωθυπουργού σήμερα το μεσημέρι, να διεξαχθεί εσωκομματικό Δημοψήφισμα την επόμενη Κυριακή, με ερώτημα αν γίνεται δεκτή η όχι η Συμφωνία που υπέγραψε με τους εταίρους ο Αλέξης Τσίπρας.
Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται, υπό τα νέα δεδομένα είναι τι θα γίνει αν τα μέλη του κόμματος ψηφίσουν κατά της συμφωνίας. Θα προχωρήσει η κυβέρνηση στην ολοκλήρωσή της η θα οδηγηθούμε σε νέο αδιέξοδο, με πιθανότερη την πτώχευση της χώρας..
Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης τη διεξαγωγή Συνεδρίου του κόμματος το Σεπτέμβριο, με σκοπό να αποφύγει τη διάσπαση.
Η Αριστερή Πλατφόρμα ωστόσο με τους Λαφαζάνη και Στρατούλη, με νέες δηλώσεις τους και όσα είπαν και οι δύο στην Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει στον Κεραμικό, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο συνεννόησης με την ηγεσία του κόμματος και τον Αλέξη Τσίπρας. Τόνισαν ξανά ότι υπάρχει και άλλος δρόμος εκτός του Ευρώ και την Ευρωζώνης, χωρίς βέβαια να εξηγούν ποιός είναι αυτός. Παράλληλα κάλεσαν το Αλέξη Τσίπρα να ακυρώσει τη συμφωνία με τους εταίρους και να προχωρήσει με ίδιες δυνάμεις.
Οι τοποθετήσεις αυτές δεν αφήνουν κανένα περιθώριο συνεννόησης και δημιουργούν εκρηκτική κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ που αυτομάτως μεταφέρεται στην διακυβέρνηση του Τόπου.